Drupal Go:ttogether hos Rabash

Drupal Go:ttogether hos Rabash

Det är alltid trevligt att gå på Go:ttogethers i Göteborg, dessa tillfällen där företagen bjussar på sig själv och på mat och berättar något Drupal-relateerat. Vi har hållit på det här i över två och ett halvt år nu under namnet Drupal Go:ttogether och det är många som står på tur att få arrangera dylika träffar.

För några kvällar sedan hade i alla fall turen kommit till Rabash att vara värd för en dylik tillställning, den 21a november. Det är alltid lika trevligt att träffa de som jobbar på Rabash, och kul att se att de blir fler och fler också.

Efter lite mingel med macka och dryck så svarade Fabian Sörqvist och Anders Olsson på frågan "Kan vi göra något nytt med Drupals temalager?". Dessa två herrar hade kokat ihop något som de kallade Slate som via twig tog ett nytt grepp på hur temat hanteras i Drupal. Det hela var väldigt intressant, men jag var mest imponerad av att de hade en fungerade prototyp och detta bara efter att ha suttit och kodat lite en eftermiddag eller så... Det ska bli intressant att se vad det blir av det här projektet, än så länge var det ju i sin linda, men det lovar mycket...

Det var bra med folk och jag hade roliga samtal med många av de som kommit dit och det känns härligt att Go:ttogethers fortsätter locka så mycket intresse här i Göteborg.

Undras vem som tar stafettpinnen nästa gång och vad som presenteras då...

2013-11-24