Om Adam Evertsson

Jag kom i kontakt med internet första gången 1993 och tillbringar mestadelen av min vakna tid med att pyssla med webben på ett eller annat sätt. Det har satt sina spår på många olika sätt, och många sidoprojekt har en koppling till webben eller har sitt ursprung där.

Mina andra projekt, både på bortom webben 

När jag inte spenderar tid med familj och vänner försöker jag ge mina redaktionella webbplatser Intresseklubben, SSG - Sveriges Sexiga Geografi, Reklam Från Förr och Alla Talar Svenska lite kärlek.

Jag startade även SkrattNet så tidigt som 1996, en webbplats som jag sålde 2000 och sedan igen 2018. En historia som jag skrivit ett längre blogginlägg om som heter SkrattNet - En historia om en webbplats och dess 22 år på webben.

Har gett ut två böcker; Bla Bla - 600 otroligt onödiga fakta och coffeetable-boken Serietidningsreklam.

Jag målar tavlor vilket du kan se mer av om du klickar här, och mina fotografier kan laddas ner och användas gratis från Pixabay.

Jag är med i två poddar; Drupalsnack (pausad) och Voffor Då Då?.

Drupal

Jag hittade CMS:et Drupal 2010 och blev kär i communityn runt det, vilket naturligtvis är upphovet till mitt användarkonto på drupal.org och att jag hjälper till i den svenska delen av groups.drupal.org

Initierade och projektledde DrupalCamp Göteborg 2012, gjorde ett nytt lyckat försök 2013 och avslutade trilogin med vårt mest framgångsrika camp 2014. Jag är också en av programledarna i den svenska poddcasten Drupalsnack och då och då gör jag även en screencast eller två på YouTube.

I början delade jag med mig av min kunskap kring Drupal, både genom instruktionsvideos på YouTube och bloggposter här på min blogg, och sedan även när jag jobbade på digitalbyrån Kodamera som också bidragit och närt mina Drupalkunskaper.

Kontakta mig

Jag finns också på LinkedIn, facebook, Instagram och twitter.

Du kan också nå mig på det där hederliga gamla sättet - eposta mig på adam@adamevertsson.se