Lilla jag - nominerad för The Swedish Drupal Awards

Lilla jag - nominerad för The Swedish Drupal Awards

Vissa dagar är trevligare än andra, och nyss fick jag reda på att jag blivit nominerad till The Swedish Drupal Awards som går av stapeln den 8e mars i vår kära huvudstad. Jag listas under Årets Drupalist tillsammans med Fredrik Jonsson (som jag gör podden Drupalsnack med), Thomas Svenson och Pontus Nilsson.

Nomineringen lät så här:

Adam fastnade tidigt för communityt kring Drupal och har inte bara jobbat för att få till regelbundna drupalträffar i Göteborgsområdet utan även varit en drivande kraft bakom DrupalCamp Göteborg. Han var projektledare för campet 2012 och fortsätter att hålla i trådarna kring campet 2013. Han är en av moderatorerna på den svenska delen av g.d.o. Han har under 2013 kommit med som en av programledarna i den svenska podcasten DrupalSnack och har även börja rulla ut screencasts kring Drupal i februari 2013. Enligt egen utsago kommer det att bli många screencasts framöver. Kort och gott kan man säga att Adam är en Drupalist ut i fingerspetsarna.

De hade också hittat ett fint kort på mig och min familj som fick pryda webbplatsen.

Det hade ju varit gôrskôj att vinna ett sådant pris, men med tanke på vilka som jag tävlar mot så tror jag inte att jag har så stor chans. Mina mottävlare har många fler år av druplande än vad jag har. Fast... man vet ju aldrig. Om jag vinner så lär jag skriva om det här. Om inte så... grattis till vem som än vann priset!

2013-03-05