Om Adam Evertsson och den här webbplatsen

Om Adam Evertsson och den här webbplatsen

Came for the code, stayed for the community.

Jag kom i kontakt med internet första gången 1993 och spenderar mestadelen av min vakna tid med att pyssla med webben på ett eller annat sätt. Jag hittade Drupal 2010 och blev kär i communityn runt det, vilket naturligtvis är upphovet till mitt användarkonto på drupal.org och att jag hjälper till i den svenska delen av groups.drupal.org

Initierade och projektledde DrupalCamp Göteborg 2012, gjorde ett nytt lyckat försök 2013 och avslutade trilogin med vårt mest framgångsrika camp 2014. Jag är också en av programledarna i den svenska poddcasten Drupalsnack och då och då gör jag även en screencast eller två på YouTube.

Jag försöker dela med mig så mycket jag bara kan av min kunskap här på min webbplats samt på Kodameras webbplats, där jag jobbar på dagarna i rollen som projektledare och marknadsansvarig.

När jag inte spenderar tid med familj och vänner försöker jag ge mina redaktionella webbplatser Intresseklubben, SSG - Sveriges Sexiga Geografi, Reklam Från Förr och Alla Talar Svenska lite kärlek.

Jag startade även SkrattNet så tidigt som 1996, en webbplats som jag sålde 2000 och sedan igen 2018. En historia som jag skrivit ett längre blogginlägg om som heter SkrattNet - En historia om en webbplats och dess 22 år på webben.

Jag finns också på LinkedIn, facebook, twitter och Google+.

Du kan också nå mig på det där hederliga gamla sättet - eposta mig på adam@adamevertsson.se


Webbplatsen är förstås byggd i Drupal, med temat Bootstrap Clean Blog av som jag har tweakat med lite ny CSS för att hotta upp det. Webbplatsen ligger på webbhotellet Oderland.

2012-12-22